Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz. Veli ve öğrencilerimizin en iyi okulun kendilerine en yakın olan okul olduğunu inanarak okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz.

Misyon: Biz, sürekli değişen ve gelişen dünyada başarının esas olduğuna inanarak kendimizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz. Türk Milli Eğitimi´nin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı, değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Çağdaş uygarlık yolunda toplumun ilerlemesi ve hak ettiğimiz aydınlığa ulaşmamız için üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bilgi teknolojilerini etkin olarak kullanan, toplum değerlerini benimseyen, katılımcılığı demokrasinin en önemli ilkesi sayan yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte çalışmak, hep birlikte geleceği inşa etmek için varız. Yaptığımız işin bir gün hedeflerimize ulaşacağına inanıyoruz; bulunduğumuz ortamda her şeye rağmen bardağın dolu kısmına bakabilmekteyiz, hızlı bir şekilde etki alanımızı genişletmekteyiz.

Başarılar:

Saatler: 08.30 / 14.00
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 304

WEB - https://sehitogretmenabdulvahapyersizio.meb.k12.tr

Adres - Ofis Mahallesi Ofis Sokak No 18 Artuklu/Mardin

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz Artuklu ilçesine bağlı İstasyon mahallesinde olup kent merkezine 7 km (15 dk) uzaklıktadır.

Adres - Ofis Mahallesi Ofis Sokak No 18 Artuklu/Mardin

Ulaşım Kızıltepe ve Sanayi dolmuşları ile sağlanmakta.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Artuklu ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.